Van Paridon & Den Hollander Advocaten B.V.
Hillelaan 30
3072 JD Rotterdam
T 010 300 78 00
F 010 300 78 01

Ons Kantoor

Ons kantoor is gestart door twee gedreven Rotterdamse advocaten die samen een modern en stijlvol kantoor hebben gecreëerd. Inmiddels zijn er drie  advocaten en een juridisch medewerker bij gekomen. Wij zijn net over de Erasmusbrug gevestigd in Rotterdam Zuid, te midden van architectonisch beroemde gebouwen rondom de Rijnhaven en de Kop van Zuid. Maar ook het Rotterdamse verleden is op een letterlijke steenworp afstand te vinden. Zowel de levendige Afrikaanderwijk en de historische wijk Katendrecht liggen naast de deur.

Bij ons komt u niet terecht in een krap en onpersoonlijk verzamelgebouw, maar in een modern pand dat van alle gemakken is voorzien. Met de rechtbank op slechts 300 meter afstand en alle (technologische) faciliteiten die bij een modern kantoor horen, kunnen wij u altijd op korte termijn van rechtsbijstand voorzien.

In deze werkomgeving leggen wij ons volledig en compromisloos toe op het behartigen van úw belangen en het verdedigen van úw rechten. Wij zijn uw schild tegen onrecht. Indien u een juridisch vraagstuk heeft is het van belang dat u beschermd wordt tegen de wederpartij en in sommige gevallen zelfs tegen de rechterlijke macht.

Wij vormen dat schild door middel van een ongeëvenaarde inzet en up-to-date juridische kennis.